Uncategorized

Iubindu-te..

Iubindu-te, mi-am depășit teama de a iubi din nou… mi-am bandajat aripile însângerate, le-am presărat cu miere și le-am lăsat timp să crească la loc. Mi-am făcut curaj și mi-am dat o șansă, o ultimă șansă.

Iubindu-te… te-am făcut să mă iubești și tu. Te-am primit cu brațele deschise și inimă pură. Iubindu-te am simțit din nou emoția unui sentiment și m-am reobișnuit să îmi fie dor de cineva… iubindu-te, nu am cunoscut lașitatea sau minciuna…iubindu-te, mi-am zdruncinat zidul construit în jurul inimii mele, cărămidă cu cărămidă… iubindu-te, mi-am vindecat sufletul negru și înnecat de cicatricile trecutului, mi-ai dat aripi noi și mult mai rezistente.

Iubindu-mă, ai cunoscut și tu iubirea împărtășită… iubindu-mă, ai început să simți teama de a mă pierde, de a ne pierde… mi-ai arătat omul care ești, cu bune și mai ales cu rele. Iubindu-te, le-am acceptat și te-am iubit mai mult… Iubindu-te, am luptat și am rezolvat fiecare dispută, făcând tot posibilul să nu renunțăm definitiv unul la altul. Împreună am rezolvat totul așa cum am putut și am știut.

Iubindu-mă, ți-am fost și îți sunt, cea mai bună prietenă…

yt

 

 

 

Reclame